Speekah in Engrish, Prease!

21/2-06 Intakt, nu verdens officielt langsommeste fusionsband, har præsteret at lade et helt kalenderår passere uden et eneste synligt livstegn på hjemmesiden. Flot klaret. 13 på den gamle karaktérskala. Guldmedalje.

Vi har en god og en dårlig nyhed:

Den dårlige er, at vi arbejder vanvittigt langsomt med at få færdiggjort de sidste par kompositioner vi mangler, for at kunne indspille vores første hele album! Men det er jo ikke en nyhed, da vi altid har arbejdet ufatteligt langsomt. Kunst tager tid!

Den gode (og altså eneste) nyhed er, at vi, som følge af vort lave tempo, er det eneste fusionsband, der ikke kan ses på radar.

 

11/10-04 Så er de tre nye numre klar til download som lovet *ahem*....Klik Her!

 

6/8-04 Captain's Log: Det er nu knap 8 måneder siden vi sidst har set land. Mændene er trætte og har de sidste mange uger kun holdt sig i live ved hjælp af fornemmelsen for The Beat. Svigter den, er det ude med os!

Men skuden sejler fortsat - tag ikke fejl af det!

Faktisk har vi i løbet af foråret spillet ikke færre end 3 koncerter i de københavnske farvande. Sammenholdt med den koncert vi iøvrigt spillede på Park Café sidste efterår har vi ialt 4 optrædender på samvittigheden.

Vi lover hvad vi lover, og vi holder hvad der passer os! Dvs. at vi i ånden har udfærdiget en plan hvori der indgår 3 nye numres færdiggørelse inden d. 27 september 2004. Det drejer sig om numrene: "Unfair Hold", "Ca. 60" og "Poul Freichardt",
uhmm - de' daaarjlige, kan I tro!

Apropos noget helt andet:
Intakt inviterer til friskpresset morgenfunk med birkes
på Torvet i Hillerød lørdag d. 18/9-2004 kl. 11:00.
- Kl.11?
- Ja - Kl. 11!....ligesom i "kl. 11 OM MORGENEN" !!
- i Hillerød?
- .....

Mere information følger (så snart vi finder ud af hvad f#%&€@ det egentlig er vi har rodet os ud i...). Det ligger dog fast at vi vil spille de tre nyeste skud på stammen (og stammen, selvfølgelig). Kom eller drej fra!

KnUzzEr,

Kaptajnen med fuld besætning


22/12-03 www.intakt.dk er kørende igen! Ja, sitet har været nede i noget der ligner en måned, men er nu tilbage stærkere end nogensinde.....(eller i hvert fald nogenlunde ligesom det var før). Intakt fortsætter med at udvikle materiale hvilket er en tidskrævende proces. Vi er næsten færdige med vores syvende nummer, der formentlig kommer til at hedde "Unfair Hold" - og derudover er der yderligere to i sigte i en ikke al for fjern fremtid!

Indtil næste gang ønsker vi alle en glædelig jul og et godt nytår!

2/10-03
Helt uafhængigt af det nyligt annoncerede lykkelige royale påfund er vi nu klar med hele 5 - sludderogvrøvl - kun 3 nye numre. Desuden: stort tillykke til Johan der idag fylder 23!

For at downloade Johan, sludder, numrene (det kører bare ikke idag): Tryk her!

(Det har altså INTET med det føromtalte bryllup at gøre!!)

23/8-03 Så blev de 3 næsten færdige numre gjort færdige! Det drejer sig om numrene "Verdens Bedste Solsystem", "Hip, Hip, Hurra for Stedfar!" og "Er Det Nat eller Dag?", som vil blive indspillet i demoversion snarest og derefter blive gjort tilgængelige her på siden side om side med de 3 eksisterende som du naturligvis allerede kender til hudløshed...IKKE SANDT!?

 

12/5-03 Idag er vores bassist Søren blevet far!! En splinterny datter - stort tillykke til ham!! Lad os i denne festlige anledning give en lille opsummering: Intakt lever og ånder og har flere numre på vej til at være skrevet færdig. Det samlede repetoire består idag af 3 helt færdige numre (der stadig kan downloades som demoer, her fra siden), 3 der er ca. 95% og så en 4-5 stykker mellem 30% og 80%. Langsomt men sikkert...

 

24/1-03

De tre første numre er uploadet i demo-udgaver og kan hentes ved et let tryk på "musikken" (ikke for hårdt, tak!).13/1-03 Så er www.intakt.dk kommet op at køre, omend siderne er under stadig udvikling. Vi er derudover i fuld gang med færdiggørelsen af vores første 3-numres demo, der vil blive gjort tilgængelig i form af mp3-filer, her på siderne. De forventes færdige inden udgangen af januar 2003.